Červen 2010

Otázky a odpovědi

13. června 2010 v 17:40
  • Dianna Agron
    Ne, nejsem v žádném kontaktu s Diannou Agron.
  • Ne, nemám na ni žádný kontakt (adresu, e-mail apod).
  • Chcete-li mě kontaktovat využijte komentáře, případně prostřednictvím komentáře požádejte o jiný kontakt (e-mail, ICQ apod.), který vám zašlu na vaši e-mailovou adresu.
Chcete-li se na něco zeptat, do toho. Komentáře jsou tu pro vás a já se vám pokusím, co nejrychleji odpovědět. Odpovědi na vaše otázky najdete vždy v tomto příspěvku.

Upozornění a pravidla

13. června 2010 v 17:30
Tento web není vytvořen za účelem zisku, byl vytvořen pro zábavu a sdílení informací s ostatními fanoušky. Nejsem v žádném kontaktu s Diannou Agron. Porušování autorských práv není v žádném případě záměrem, proto je uváděn zdroj (ve většině případech cizojazyčný).
Respektujte i vy autorská práva a nekopírujte z tohoto webu bez svolení a bez uvedení zdroje. Napiště vždy, co přesně si chcete "vypůjčit" a na jaký web to umístíte. Děkuji.
Dianna Agron

Dianna Agron - filmografie

13. června 2010 v 17:13 | Angie
  • I Am Number Four (2011
  • The Hunters (2010) .... Alice
  • Bold Native (2010) .... Samantha
  • Glee (2009 - 2011) .... Quinn Fabray
  • The Romantics (2010) .... Minnow
  • Celebrities Anonymous (2009) .... Sadie
  • Dinner with Raphael (2009) .... Dianna
  • A Fuchsia Elephant (2009) .... Charlotte Hill
  • Numb3rs (2008) .... Kelly Rand
  • Heroes (2007) .... Debbie Marshall
  • Skid Marks (2007) .... Megan
  • It's a Mall World (2007) .... Harper
  • Veronica Mars (2006-2007) .... Jenny Budosh
  • Rushers (2007) .... Kylova dívka
  • TKO (2007) .... Dyanna
  • Shark (200) .... Gia Mellon
  • Drake & Josh (2006) .... Lexi
  • CSI: NY (2006).... Jessica Gunn
  • Close to Home (2006) .... Drunk Girl
  • After Midnight: Life Behind Bars (2006) .... Kelly
  • Talkers Are No Good Doers (2005) .... Jen

Dianna Agron - biografie

13. června 2010 v 17:04 | Angie


Dianna Elise Agron, americká herečka, zpěvačka, producentka, režisérka a scénáristka, je známá především díky roli Quinn Fabray v seriálu Glee, televizní stanice FOX a roli Sarah Hard ve filmu I Am Number Four.

Dianna se narodila 30. dubna 1986 v Savannah v Georgii, matce Marii (rozené Barnes) a otci Ronaldovi. Otcova rodina je původem z Ruska a jejich původní příjmení znělo "Agronsky". Její otec je žid, matka konvertovala k judaismu. Jako malá se s rodinou přestěhovala do San Francisca a několik let žila i v Texasu. Nakonec vystudovala Burlingame High School v Kalifornii a už od tří let brala lekce tance.

Poprvé se na filmovém plátně objevila v roce 2005, ve snímku Talkers Are No Good Doers. Pak přišlo několik epizodních rolí v seriálech CSI: NY (Kriminálka New York), Shark (Žralok), Veronica Mars nebo Num3ers (Vražedná čísla).

Spoustu fanoušků si získala už rolí roztleskávačky Debbie v seriálu Heroes (Hrdinové), ale opravdový přelom přišel až v roce 2009, kdy byla obsazena do role Quinn Fabray, těhotné roztleskávačky, v muzikálovém seriálu Glee.

Na jaře roku 2010 byla z mnoha mladých hvězd vybrána jako tvář marketingové kampaně Ocean Pacific. Její tvář se díky tomu objevila v magazínech jako jsou Elle, Teen Vogue, Seventeen nebo Cosmopolitan. V tom samém roce si střihla i malou roličku Natalii ve filmu Burlesque, ve kterém zářila například Cher nebo Christina Aquilera.

V roce 2011 se objevila v hlavní ženské roli ve sci-fi akčním thrilleru I Am Number Four, po boku Alexe Pettyfera a Timothyho Olyphanta.
Nějakou dobu se spekulovalo, zda se vztah mezi Di a Alexem Pettyferem přenesl z filmového plátna i do skutečnosti. Nakonec se ale podle všeho jednalo je o marketingový tah před uvedením filmu.

V jednom z rozhovorů také uvedla, že má ráda hřbitovy, především prý proto, že je na nich klid.
Je vegetariánka a podporuje organizaci za práva zvířat PETA. Vyznáním je židovka. Miluje filmy Tima Burtona a také ráda vaří.

O webu

13. června 2010 v 16:27 | Angie
- pár věcí, které byste měli vědět

- co se tu zrovna děje

- chcete s ena něco zeptat?

- kabátky, které už tento blog oblékl

- vybíráte každý měsíc (překvapivě)

Media

13. června 2010 v 16:16 | Angie
- rozhovory, které Di poskytla

MAGAZÍNY
- časopisy, ve kterých se objevila

- videa z různých akcí, proma a další

- něco ke stažení

- fanouškovská tvorba

Dianna Agron

13. června 2010 v 14:41 | Angie
- co nového u Dianny

- více informací o jejím životě

- kde jsme ji mohli vidět

- pár zajímavých faktů

- aneb co Di někdy vypustila z pusy

- fotky a překlady z jejího twitteru

- ti, co jsou Dianně nejblíže

BOYFRIENDS
- ti, se kterými Di chodila

MAZLÍČCI
- Diannina zvířátka